SERVICE
 
 
 
CONTACT

Ana Bobancu
PR Manager
Schaeffler Romania S.R.L.
Aleea Schaeffler nr.3
507055 Cristian/Braşov
România

Tel.  +40  268 505000
Ana Bobancu

2017-02-15 | Brasov

Concurs & Portofoliu de Inițiative

Digitalizarea la Schaeffler


Lumea noastră devine tot mai interconectată prin toate mediile, de la dispozitivele personale și până la sistemele complexe din mediul industrial. Lumea reală și lumea digitală se întrepătrund iar aceasta nu aduce numai noi provocări, ci și noi zone de afaceri, schimbări în lanțurile de valoare și noi oportunități. Acest lucru este valabil îndeosebi pentru companiile care reușesc să-și orienteze gândirea și acțiunea către digitalizare.

Schaeffler Romania ține pasul cu noile tendințe la nivel mondial și dezvolta idei pentru dezvoltarea unui Portofoliu de Inițiative de Digitalizare, astfel pentru început a fost organizat un concurs pe tema Industry 4.0.

Au fost depuse multe propuneri interesante și de valoare dintre care amintim: defecțiunea utilajelor versus timp de reacție, GPS-logging pentru motostivuitoare, Sistem Big Data pentru identificarea riscului apariției defecțiunilor accidentale, implementare comandă automată - Messraum, digitalization in product development systems, master control center pentru aparatele 3D.

Din multele idei și propuneri, ideea câștigătoare a fost aleasă “Sistem Big Data pentru monitorizarea calității producției”, datorită aplicabilității ei rapide și capacitații de ușurare a muncii prin economisire de timp.

O data cu dezvoltarea conceptului strategic al Grupului Schaeffler, digitalizare a devenit este unul dintre cei patru piloni strategici ai viitorului:

„Strategia noastră este în mod conștient conceputa pe termen lung. Vrem să modelam activ viitorul mobilității. Pentru a realiza acest lucru, ne îndreptam atenția în principal asupra viitoarei E-mobilității, Industry 4.0 și digitalizării.” prof. Peter Gutzmer, Chief Technology Officer, Schaeffler AG

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord