2017-02-10 | Brasov

Schaeffler este furnizor favorit pentru Siemens Mechanical Drives

Siemens Quality Award

Compania Schaeffler a fost premiată în 2016 în calitate de furnizor favorit pentru excepționala colaborare cu Siemens Mechanical Drives în Bocholt – Germania la data de 07.02.2017. Factorul decisiv în decernarea premiului a fost în primul rând calitatea livrărilor, dar și coordonarea, transparența și comunicarea în procese.

Siemens a acordat companiei Schaeffler premiul de cel mai bun furnizor din categoria calitate in cadrul evenimentul „Supplier Days”. Premiul onorează pe termen lung succesul în colaborarea dintre cele două companii.

„Acest premiu este rezultatul colaborării excepționale dintre cele două companii,

care are o importanță egală la un nivel remarcabil de calitate. Am dori sa transmitem

mulțumirile noastre pentru acest premiu în numele tuturor angajaților“, a declarat Dr. Stefan Spindler, CEO-ul Schaeffler Industrial.

Dintre punctele forte ale companiei Schaeffler au fost amintite: orientarea către satisfacția clientului, schimbările în strategia de management, numeroasele audituri și procesarea rapida a anchetelor interne. Fabricarea de cutii de viteză pentru turbinele eoliene este principalul domeniu de aplicare a rulmenților Schaeffler, care sunt, de asemenea, utilizați într-un număr mare și în alte industrii din portofoliul Siemens Mechanical Drives. Acestea includ transportul petrolului și al gazelor naturale, minerit, precum și industria de apă și apă uzată.

În concluzie, fiind unul dintre cei mai mari producători mondiali de tehnologii eficiente energetice și de economisire a resurselor, dispozitivele de acționare mecanica Siemens se bazează pe calitatea rulmenților Schaeffler, care sunt fabricați în mare parte în Brașov (România). Un nivel remarcabil de calitate și fiabilitate este posibil prin respectarea specificațiilor stricte și monitorizarea atentă a diferitelor etape de producție. Schaeffler, spre exemplu, a introdus propria linie Wind Power Standard (WPOS) pentru rulmenți utilizați în turbine eoliene.