2017-01-30 | Brasov

Pe Podium la Winter Corporate Games 2017

37 de Medalii pentru Schaeffler Team

Începând cu 2012, Romania s-a alăturat evenimentelor sportive internaționale ”Corporate Games”, cei mai mari promotori ai sportului din Romania și din lume. Evenimentul oferă ocazia oricărui angajat, indiferent de abilitățile sale sportive, de a face parte dintr-o întrecere grandioasă între companii.

Schaeffler Team s-a prezentat în weekendul 28-29 ianuarie în Poiana Brașov la o nouă ediție a uneia dintre cele mai complexe competiții sportive disputată între companii, Winter Corporate Games. Prestația echipei Schaeffler a fost una remarcabilă, iar dovada stă în trofeele și medaliile câștigate. Anul acesta, Schaeffler a concurat la nu mai puțin de 6 sporturi: volei pe zăpadă, tenis de masă, tir cu arme biatlon, biliard, bowling, baschet in 3 și schi alpin.

Dar mai bine să-i lăsăm pe câștigători să ne spună câteva cuvinte din perspectiva de participant:

Mihaela Ghiorghiu, medaliata la biliard, relatează: “Din punctul meu de vedere, participarea la WCG este un privilegiu care îmi este oferit. Prin urmare, consider că participarea trebuie completată de motivația de a câștiga, tocmai din dorința de a reveni și la o viitoare competiție. Ambele sunt în mod egal importante: prezența în competiție este un fapt dat, însă minunata satisfacție de a primi o medalie sau de a ridica un trofeu este un rezultat al participării și al eforturilor proprii depuse atât la antrenamente cat și pe parcursul competiției”.

Despre un alt sport interesant ne vorbește Claudia Ciarnota: “Tir-ul este și un sport de relaxare nu doar competițional, recomand colegilor după o zi stresanta la birou, în poligon uiți de stres. O alta alegere se îndreaptă către patinaj. Este un sport care, practicat mai ales în aer liber induce o stare de bine. Tenisul de câmp este favoritul meu pentru privit la televizor, fiind unul din cele mai complete sporturi, și deși nu-l practic, nu pierd niciun meci important din circuit.”

În încheiere, pentru fiecare persoana ”sportul este un prilej de îmbunătățire a felului sau de a fi” spune Pierre de Coubertin, iar Winter Corporate Games asta reprezintă: prieteni, buna dispoziție, performanță în scopul de a fi cel mai bun și de a învinge.