Spectacol cu corul Astra

2016-12-12 | Brasov

Peste 500 de participanți

Gala Premiilor Anuale Schaeffler 2016

Anul acesta s-a ajuns la cea de-a 8-a ediție, la două evenimente distanță în viitor de un deceniu de excelență. Făcând o comparație cu edițiile precedente, putem spune cu certitudine că ediția actuală a avut cel mai mare răsunet de până acum, iar statisticile recertifică faptul că de la an la an implicarea, interesul și entuziasmul legate de acest eveniment, au crescut direct proporțional cu numărul participanților, nominalizărilor, dar și nominalizaților, iar Gala a devenit astfel un punct de referință în ceea ce înseamnă Schaeffler România.

Structura Galei, a urmat tradiția de până acum, cu cele 9 categorii reușind să acopere în întregime toate domeniile de interes și excelență din companie. Pentru a doua oară, Gala s-a desfășurat în Cantina Schaeffler. Aceasta s-a transformat într-o locație elegantă, cu un decor de poveste, care a găzduit cel mai mare număr de participanți din istoria Galei: mai mult de 550 de angajați au onorat invitația organizatorilor.

Au fost nominalizați nu mai puțin de 443 de angajați prin 841 de nominalizări. Cei 76 de membri din juriu au avut ca sarcina selecția câștigătorilor din diverse arii de specializare. Aceștia au notat câștigătorii in de 2 etape de vot.

Un alt record a fost înregistrarea celor mai multe nominalizări din istoria Galei si anume 841. Câștigătorii nu au fost însă aleși în funcție de numărul de nominalizări primite, ci în funcție de argumentele prezentate de către susținători.

Un moment foarte așteptat cu entuziasm de către angajați a fost surpriza pregătită de Corul de Cameră Astra, formație corală cu rezonanțe istorice, având o îndelungată tradiție corală brașoveană, care a onorat publicul cu prezenta sa și a încântat urechile auditoriului cu un momentul artistic deosebit.

În plus, în Ajun de Crăciun, angajații au avut șansa să susțină fundațiile HOSPICE si RAFAEL, dând șansa să se facă lumina în cazul celor care sunt asupriți de boală, implicându-se în organizarea târgului caritabil organizat in cadrul Galei.