SERVICE
 

SnowBike

 

Pe zapada!

 
CONTACT

Schaeffler Romania

Tel.  +40  268 505000
Fax  +40  268 505484

Web

2018-03-12 | Brasov

Un „da” pentru biciclete!


În fiecare sâmbătă, dacă vremea este favorabilă, Schaeffler Bike Team își invită colegii la o tură cu bicicleta prin împrejurimile Brașovului. În general, traseele alese sunt cu grad de dificultate ușor spre mediu, astfel încât toți cei interesați să poată face față drumului.

Adevărata provocare apare însă iarna, atunci când majoritatea dintre noi ne gândim la sporturile de iarnă. La vederea zăpezii, mulți dintre bicicliști abandonează plăcerea de a pedala, însă nu la fel procedează și colegii noștri. Fără a sta mult pe gânduri, pregătiți să înfrunte frigul și zăpadă, echipa de bicicliști de la Schaeffler se antrenează cu destul de multă îndemânare pe zăpadă.

Motivația este factorul cheie în plimbările de iarnă cu bicicleta. Un traseu bine ales, o bicicleta echipată corespunzător și colegii puși pe distracție sunt garanția unei zile petrecute plăcut.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord