SERVICE
 

Rulmenții Schaeffler au fost amplasați pe standul de testare

 

Rulmenții Schaeffler – produs unicat pentru standul se testare

 
CONTACT

Schaeffler Romania

Tel.  +40  268 505000
Fax  +40  268 505484

Web

2018-01-10 | Brasov

Schaeffler România ”produce” un nou exemplu de succes


Schaeffler România a ”produs” un nou exemplu de succes, livrând la finalul anului 2017 doi rulmenți de foarte mari dimensiuni pentru unul dintre cele mai mari și avansate standuri de testare a ciclului de viață al celor mai mari turbine eoliene din lume. Standul de testare este în prezent 100% asamblat și funcțional, gata de a fi utilizat de către LORC (Lindø Offshore Renewables Center), în Munkebo, Danemarca. Acesta este rezultatul concret al unei implicări deosebite, al unui efort de echipă considerabil și al unui know-how dovedit și recunoscut al echipei de la Brașov, care a acceptat această provocare inedită.

Cei doi rulmenți realizați în Schaeffler România cântăresc fiecare câte 4 tone. Diametrul exterior al acestora este 2,6 metri, iar diametru interior măsoară 2 metri. Capacitatea de încărcare a rulmenților este de 18.000 kN, echivalând greutatea a 1800 de mașini de tip VW (Sedan, de familie). Proiectarea și fabricarea rulmenților este în conformitate cu standardul Schaeffler Wind Power (WPOS), care asigură cel mai înalt standard de calitate, fiabilitatea platformei de testare fiind crucială. Iar dovada că echipa de la Brașov știe întocmai ce înseamnă calitate, tehnologie, precizie, inovație și ”bine din prima”, este aceea că acest proiect, gândit inițial ca și proiect prototip, a devenit astăzi un proiect cu comandă de serie.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord