Schaeffler Romania

Web

2018-01-08 | Brasov

Campanie Caritabilă la Schaeffler România

De sărbători, angajații Schaeffler fac donații

Pentru Schaeffler România programele de responsabilitate socială reprezintă o direcție importantă de urmărit. De aceea, pe parcursul unui an, se desfășoară mai multe campanii și acțiuni în acest sens, așa cum este și ”Campania de donații”, care s-a derulat în perioada 03 – 10 noiembrie 2017. Angajații companiei au avut posibilitatea de a dona în scopuri caritabile diverse lucruri, începând de la îmbrăcăminte, la electrocasnice.

În schimb, elevii SPGK care fac practica la Schaeffler România, au acceptat provocarea de a oferi un altfel de ajutor. Așadar, plini de energie și entuziasm, cei 5 ”spiriduși” SPGK s-au implicat activ în decorarea cutiilor necesare pentru colectare și în amenajarea locației de primire a donațiilor.

Bunurile donate de angajați au ajuns – prin intermediul fundației Bucuria Darului – la cei peste 350 de persoane fără adăpost din Brașov, persoane aflate în grija asociației. Gesturile mici ale angajaților noștri s-au transformat astfel în clipe de bucurie oferite celor în nevoie.

De aceea, știm că împreună putem deschide uși și putem oferi clipe de speranță pentru cei care și-au pierdut bucuria!