SERVICE
 
 
CONTACT

Schaeffler Romania

Tel.  +40  268 505000
Fax  +40  268 505484

Web

2018-05-10 | Brasov

Schaeffler Day pentru studenții brașoveni


Studenții facultăților tehnice au putut face cunoștință cu Schaeffler România în data de 08 Mai 2018, la evenimentul susținut în cadrul Universității Transilvania Brașov. Evenimentul a debutat cu o prelegere pe tema ”Speed in Product Development – is AGILE development one solution?”, susținută de specialistul în domeniu, Eidloth Rainer, Senior Vice President Development Bearing & Components Technologies Schaeffler Germania. Respectând formatul din anii trecuți, prelegerea a fost urmată de 3 workshop-uri desfășurate în paralel:

  • “Bearings housing, product development, redesign & innovation”. Cum proiectăm o carcasă de rulment? Care sunt provocările pentru implementarea ideilor inovatoare?
  • “Schaeffler bearings applicability & how to choose the matching bearing for a certain application?” -> Viziunea noastră: ”Mobility for tomorrow”. În ce aplicații se folosesc rulmenții Schaeffler și care sunt condițiile lor specifice?
  • “How it’s made: Large size bearings @ Schaeffler” -> Aflăm provocările tehnologice în producția de rulmenți și a componentelor acestora.

Ziua a continuat cu o vizită la fabrica din Cristian, unde studenții participanți au avut ocazia să viziteze zona de producție, să discute deschis cu specialiști în domeniu și să își contureze o imagine reală privind activitățile care se desfășoară in cadrul uneia dintre cele mai moderne fabrici din zonă!

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord