Schaeffler Romania

Web

2018-05-24 | Brasov

Experiența Fit for Future

Elevii din clasele a XI-a din șase colegii din Brașov (Colegiul Național Dr. I. Meșotă, Colegiul Național de Informatică G. Moisil, Colegiul Național A. Șaguna, Liceul Teoretic Honterus, Colegiul Național Economic A. Bârseanu, Colegiul Național Áprily Lajos) și două colegii tehnice (Colegiul Tehnic Transilvania, Colegiul Tehnic Maria Baiulescu) au intrat în contact cu mediul profesional, fiind implicați direct în activitățile desfășurate în fabrica din Cristian. Workshop-urile, prezentările sau vizitele în producție alături de mentori au constituit o experiență plăcută pentru cei 76 de elevi înscriși în acest program.

Experiența Schaeffler

Elevii care au ales Schaeffler România au avut ocazia să descopere ce înseamnă un loc de muncă într-o companie multinațională și au putut adresa întrebări specialiștilor cu care au interacționat. Dar, pentru a afla părerea practicanților, i-am lăsat pe ei să răspundă la câteva întrebări:

Ce te-a determinat să participi la proiectul Fit for Future în cadrul companiei Schaeffler?

„Programul Fit for Future reprezintă oportunitatea de a înțelege modul de organizare și desfășurare al activităților într-o companie multinațională.

Am ales Schaeffler România deoarece am fost impresionată de implicarea companiei în proiecte educaționale, dovedind viziune pe termen lung și încurajare a performanței. ”

Buzea Iulia – Practicant Fit for Future

Ce a însemnat pentru tine această săptămână?

„A fost o experiență plăcută și utilă, diferită de orele de la școală și de noțiunile teoretice însușite până acum. Fără acest program nu aș fi putut să-mi dau seama cum ar arăta cariera unui angajat în departamentul Resurse Umane. ”

Chiribeș Maria – Practicant Fit for Future

A influențat programul Fit for Future planurile de viitor?

„Da, datorită deschiderii mentorilor, care au oferit clarificări chiar și din alte domenii de activitate. ”

Buzea Iulia – Practicant Fit for Future