Castigatorii

Fax  +40  268 505484

Web

2018-05-15 | Brasov

Concurs „My Schaeffler Logo”

O nouă provocare a fost lansată în cursul lunii martie angajaților Schaeffler, dar și colaboratorilor sau prietenilor acestora care au putut participa la un concurs inedit de creativitate organizat chiar pe pagina de Facebook a companiei (www.facebook.com/SchaefflerRomania).

Astfel, participanții la concurs au putut posta pe pagina de Facebook poze originale cu logo-ul Schaeffler asamblat din orice material sau obiect, la orice dimensiune, formă sau culoare, realizat în format fizic sau electronic. Propunerile pline de imaginație nu au lipsit: astfel încât frunzele, mărgelele colorate, boabele de cafea sau jucăriile au luat repede forma logo-ului companiei.

Curajul, inventivitatea și imaginația au fost răsplătite: la finalul concursului, juriul Schaeffler a votat cele mai originale poze trimise, iar marele câștigător a intrat în posesia unui mult-râvnit set de curse Porsche Carrera. Câștigătorul a recreat digital logo-ul din piese reprezentative Schaeffler.

Premii de consolare constând în obiecte promoționale Schaeffler au fost oferite celor care s-au clasat pe următoarele locuri. Au fost premiate logo-urile pictate sau cele realizate din farfurii ceramice, obiecte metalice vechi, fructe sau piese de lego.