SERVICE
 
Pompierii Schaeffler

Pompierii Schaeffler

 
CONTACT

Schaeffler Romania

Tel.  +40  268 505000
Fax  +40  268 505484

Web

2018-06-18 | Brasov

Pompierii Schaeffler pe Locul I la Concursurile Profesionale ale Pompierilor, etapa județeană 2018!


Pompierii Schaeffler câștigă, pentru al treilea an consecutiv, toate probele de concurs și toate medaliile puse în joc în cadrul Concursurilor Profesionale ale Pompierilor, etapa județeană 2018!

În data de 14.06.2018, s-a desfășurat în municipiul Făgăraș etapa județeană a concursurilor profesionale ale Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situații de Urgență.

Bine pregătiți, disciplinați și dornici de a reprezenta cu onoare Schaeffler România, echipa de pompieri a câștigat detașat toate probele competiției.

Parte a activității de pregătire continuă, alături de celelalte activități specifice de pregătire ale pompierilor, concursurile profesionale au ca obiective dezvoltarea și perfecționarea aptitudinilor și a deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunilor de intervenție în situații de urgență, precum şi evaluarea nivelului de pregătire a capacității de intervenție pentru situații de urgență.

Urmează pregătiri și antrenamente pentru etapele superioare ale competiției!

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord