La linia de start

Fax  +40  268 505484

Web

2018-09-11 | Brasov

Tradiția Bike Sunday continuă și în acest an!

În data de 9 septembrie 2018 a avut loc cea de-a IV-a ediție a competiției sportive Bike Sunday, un eveniment care îi adună pe angajații Schaeffler România împreună cu familiile și prietenii, pentru a petrece o zi bogată în activități. Această ediție a adus cu sine o nouă provocare – Treasure Hunt – o probă dedicată atât participanților, cât și însoțitorilor acestora. Concurenții au avut ocazia unei experiențe de neuitat, provocatoare și incitante, datorită indiciilor pe care au trebuit să le urmărească împreună cu echipa, pe întregul traseu. Mai multe locații și mai multe activități de creație de bifat au făcut competiția acerbă, dar în același timp a adus multe zâmbete și multă distracție din partea tuturor.

Treasure Hunt a venit în completarea celor cinci probe ale competiției devenite deja tradiție: Cross-Country, Îndemânare, Sprint viteză, Cursa cu obstacole si cea de Urcare pe deal. Una dintre cele mai spectaculoase a fost ultima probă, deoarece s-a desfășurat pe Dealul Măguricii, aflat în apropierea companiei, pe un traseu special amenajat. Proba a desemnat la final, cel mai puternic jucător, acesta fiind numit cu titlul de King of the hill. Pe lângă această serie de concursuri, desfășurată în paralel, cei interesați au avut posibilitatea de a se plimba și de a testa o bicicletă electrică (Ebike).

După finalizarea activităților din cadrul evenimentului, participanții au beneficiat de o masă bogată la cantină având parte de un meniu special creat pentru această ocazie. O dată cu încheierea servirii mesei, a avut loc și decernarea premiilor pentru câștigătorii Bike Sunday 2018. Pe lângă principalele premii, marcate cu diplome și vouchere cadou, s-au acordat și premii speciale pentru ”Cel mai popular ciclist” și ”Cel mai complex ciclist’’ al acestui an. De asemenea, toți copiii s-au putut bucura de surprize dulci și multe aplauze din partea tuturor celor prezenți.

Opinie voluntar:

”Evenimentul a fost foarte bine gândit, iar organizarea a fost potrivită și fiecare persoană a știut exact ce rol are, astfel evitându-se crearea haosului. Activitățile întreprinse au fost diverse și pentru toate categoriile de vârsta, iar ideea unei provocări precum Treasure Hunt a fost excelentă, deoarece a putut participa toată lumea și s-au putut bucura de întregul eveniment. Sunt încântată și mulțumită că am avut oportunitatea de a mă implica în organizarea acestui concurs sportiv și mi-ar face plăcere să fiu voluntară și la alte concursuri, competiții sau evenimente organizate de Schaeffler România.’’