Workshop-uri pentru toti

Premii la quiz

la treaba! Workshop cu magneti.

Schaeffler Romania

Fax  +40  268 505484

Web

2018-10-01 | Brasov

Schaeffler România participă la Noaptea Cercetătorilor Europeni

Evenimentului ”Noaptea Cercetătorilor Europeni”, este cel mai mare eveniment organizat la nivel european, dedicat domeniului științei și cercetării, care adună în același loc cercetători și oameni pasionați de tehnologie, inovație și știință. Evenimentul are loc în ultima vineri din septembrie, simultan, în toate țările membre și afiliate Uniunii Europene. Schaeffler România a acceptat pentru a doua oară consecutiv prezența în cadrul acestui eveniment, pregătind o agendă deosebită pentru micii și marii viitori cercetători.

Astfel, vineri, 28 septembrie și sâmbătă, 29 septembrie, echipa Schaeffler România s-a prezentat cu mult entuziasm la evenimentul ”Noaptea Cercetătorilor Europeni”, care anul acesta a avut loc la Colegiul Național Andrei Șaguna. Au fost două zile pline, două zile cu multă activitate, cu multă lume și zâmbete din partea vizitatorilor.

Interesul pentru activitățile Schaeffler a fost atât de crescut, încât, pe parcursul celor două zile de eveniment, peste 1000 de vizitatori au venit să cunoască echipa din Schaeffler România și să se bucure împreună cu acesta de activitățile pregătite. Așadar, spre surprinderea tuturor, participanții nu s-au ferit să stea la coadă minute bune pentru a-și grava un bănuț cu propriul nume la CNC-ul special transportat la eveniment sau pentru a face senzație la poligonul de tragere cu pistolul. Nici specialiștii de la standurile de inginerie nu au avut minute de respiro, deoarece provocări precum montarea sau demontarea unui rulment, precum construirea unor poduri sau clădiri din magneți, au fost pe placul multor vizitatori.

Tombola și Quiz-ul pregătite special pentru acest eveniment, au angrenat vizitatori de toate vârstele să cunoască mai bine compania Schaeffler România. În acest fel, au putut răspunde la toate întrebările din quiz și au câștigat șansa de a se număra printre câștigători

Premiile au fost dintre cele mai deosebite, însă, de depărate, insignele personalizate cu mesajul ”Researcher – Powered by Schaeffler”, au fost cele mai apreciate.

Prin prezența la acest eveniment, Schaeffler România a oferit o ocazie deosebită copiilor și tinerilor din Brașov, să cunoască activitatea companiei, să cunoască meserii și profesii ce pot fi practicate într-una dintre cele mai mari fabrici ale orașului și, nu în ultimul rând, să descopere secrete din lumea activității de cercetare și dezvoltare.