SERVICE
 

Grupaj strans

 

La tinta

 
CONTACT

Schaeffler Romania

Tel.  +40  268 505000
Fax  +40  268 505484

Web

2018-10-01 | Brasov

Cupa de Tir sportiv pentru prima oară în Schaeffler România


Sfârșitul lunii septembrie a adus o nouă provocare pasionaților de sport din Schaeffler România: Cupa de Tir. Prima ediție a acestui eveniment s-a bucurat de mult succes și a testat, într-o atmosferă deosebită, acuratețea și viteza concurenților la acest sport inedit.

Tirul este un sport individual, care constă în tragerea cu cea mai mare acuratețe la ținta fixă sau ținta în mișcare, folosind diferite arme de foc și în diferite poziții. În prima ediție a Cupei Schaeffler la Tir, au fost desemnate două probe: pușcă cal 5.56 și pistol cal. 9 mm și două divizii: masculin și feminin, la care s-au înscris mai mulți angajați din companie. Această primă ediție a venit și cu serie de surprize, în ceea ce îi privește pe participanți și rezultatele acestora:

  • La proba ”Pușcă”, la băieți, departajarea s-a făcut în baza grupajului, din 5 în 5 mm
  • La probele dedicate fetelor, au participat persoane care au utilizat o armă de competiții pentru prima oară în viață și, totuși, au avut rezultate excepționale, ajungând pe podium

Însă, cea mai mare surpriză a fost descoperirea de noi talente din compania de la Brașov în materie de tir sportiv, motiv pentru care a crescut încrederea că la alte competiții de acest gen, Schaeffler România va avea o echipă extrem de puternică.

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord