Klaus Rosenfeld s-a alăturat Grupului Schaeffler în funcția de Chief Financial Officer în 2009. A fost numit Chief Executive Officer al Schaeffler AG în iunie 2014 și a coordonat IPO-ul companiei în octombrie 2015. Prin implementarea strategiei "Mobilitatea pentru mâine" și a programului agendei viitoare 4 plus One" el reușește să conducă cu succes transformarea grupului Schaeffler.

Schaeffler Romania

Fax  +40  268 505484

Web

2018-10-05 | Brasov

Klaus Rosenfeld a fost numit CEO al Schaeffler AG pentru încă 5 ani

HERZOGENAURACH, 5 octombrie 2018. La ședința de astăzi, Consiliul de Supraveghere Schaeffler AG a decis să reînnoiască contractul lui Klaus Rosenfeld (52), actualul Chief Executive Officer al Schaeffler AG, pentru încă cinci ani, până la 30 iunie 2024 .

Georg FW Schaeffler, Președinte al Consiliului de Supraveghere al Schaeffler AG: „Klaus Rosenfeld ghidează Grupul Schaeffler cu succes în aceste timpuri cu mari provocări și schimbări. El este un model de dedicare și angajament. De la preluarea în funcția de Chief Executive Officer în 2014, a inițiat transformarea necesară a Grupului Schaeffler și a deschis compania pentru piețele de capital. Mai mult, instituind strategia noastră "Mobilitate pentru mâine" și programul "Agenda 4 plus One", a pus bazele viitorului companiei noastre. Suntem foarte mulțumiți că dispus să continue în rolul de CEO de încă cinci ani și astfel să continue munca de succes pe care a făcut-o pentru noi pe parcursul ultimilor ani. În numele Consiliului de Supraveghere, doresc să doresc d-lui Rosenfeld și întregul Consiliu de Directori Executivi toate cele bune şi mult succes stăpânirea provocărilor ce ne aşteaptă."