Dl. Sorin Poteraș, Director General Schaeffler România, vorbește despre ”Provocările manageriale în transformarea digitală”, în cadrul forumului Demo Metal 2018

Schaeffler Romania

Fax  +40  268 505484

Web

2018-12-03 | Brasov

Despre ”smart industry” în cadrul fabricii de la Brașov

Schaeffler România prezentă la forumul Demo Metal

Schaeffler Romania a fost prezentă în cadrul forumului Demo Metal 2018, împărtășind „Provocările manageriale în transformarea digitală”. Transparența informațiilor, roboții colaborativi și senzorii integrați în procesele inteligente, reprezintă deja realitatea în producție.

Brașov, 26 noiembrie 2018. Are nevoie industria din România de soluții smart? Dacă oamenii sunt inteligenți, este nevoie ca și compania să fie smart? Poate fi astăzi o companie productivă și eficientă fără să înglobeze tehnologii adaptate Industry 4.0, IIoT? Și ce viitor va avea o companie care nu implementează astfel de tehnologii?... Acestea sunt doar câteva întrebări esențiale la care s-au oferit răspunsuri în cadrul Demo Metal, unul dintre cele mai importante forumuri internaționale, organizate în România în domeniul industriei prelucrării metalelor.

Prin mixul de oportunități oferite – Expoziție, Forum și Întâlniri B2B - cea de-a IX-a ediție a evenimentului, desfășurată sub tematica ”Smart industry”, și-a propus să aducă cele mai noi echipamente și abordări ale integrării soluțiilor inteligente în fața managerilor și specialiștilor din industrie.

Managerii celor mai importante companii de profil din România au luat cuvântul în cadrul evenimentului și au expus viziunea și abordările implementării conceptelor Industry 4.0, IioT și Digital Twin în procesele de producție. Printre invitații speciali s-a aflat și dl. Sorin Poteraș, Director General Schaeffler România, care a vorbit despre ”Provocările manageriale în transformarea digitală”. Acesta a punctat faptul că ”Rețeta perfectă a transformării digitale încă nu există, de aceea fiecare echipă de management are provocarea de a defini propria strategie de accelerare a acestui proces de schimbare. În curând, creșterea productivității în procesele de producție prin modalitățile vechi de operare nu va mai putea fi asigurată fără componenta digitală, iar prioritizarea etapelor de implementare devine esențială în asigurarea unei tranziții de succes”.