Trofeele și diplomele pregătite pentru a fi înmânate câștigătorilor

Câștigătorii Galei Premiilor Schaeffler, ediția a 10-a

Așteptând cu nerăbdare dezvăluirea câștigătorilor

Schaeffler Romania

Fax  +40  268 505484

Web

2018-12-17 | Brasov

10 ani de Gală în Schaeffler România

Gala Premiilor Schaeffler Romania ediția a 10-a

În 2018 s-au împlinit zece ani de Gală a Premiilor Schaeffler România! Colegi, prieteni, câștigători sau nominalizați, toți alături de echipa de management s-au bucurat de evenimentul aniversar al finalului de an, devenit un punct de referință pentru întregul colectiv!

Primul eveniment de premiere din Schaeffler România începea timid și cu multe emotii în urmă cu zece ani. Acum a devenit o tradiție pentru companie, finalul de an aducând împreună, colegi și prieteni, pentru a sărbători reușitele de peste an! 2018 a fost anul cu numărul zece al Galei, stabilind un număr record de nominalizări, 965, precum și un număr mare de participanți în cadrul evenimentului, peste 700 de colegi. Agenda serii a fost astfel, pe măsura așteptărilor. Totul a început cu o trecere în revistă a celor mai importante momente din 2018, printr-o prezentare în imagini, iar agenda a continuat cu momentul artistic al Cvartetului Anima, venite tocmai de la București pentru a îi încânta pe angajați cu cele mai frumoase colinde. Momentul culminant al serii a fost decernarea premiilor pe echipe, dar mai cu seamă a celor individuale, fiind urmate de tombole aniversare.

La eveniment a fost prezent și dl. director Sorin Poteraș, care a ținut să amintească de cele mai importante aspecte ale activității fabricii din Brașov, precizând câteva dintre rezultatele de top înregistrate de echipa Schaeffler România de-a lungul anului, dar și premiile și recunoașterile primite atât din partea Grupului, a clienților cât și a partenerilor. De asemenea, a felicitat angajații pentru un 2018 remarcabil, dar a propus și câteva direcții pentru un 2019 cel puțin la fel de reușit, pentru toți cei 4800 de angajați.