Calcul

BEARINX-online Easy EMachine

Modul de calcul gratuit pentru calcularea online a (parametrilor) motoarelor electrice și generatoarelor
Cu modulul BEARINX-online Easy EMachine puteți calcula motoarele electrice și generatoarele, cu sarcinile lor tipice mecanice și aferente câmpurilor magnetice și puteți alege niște lagăre adecvate, fiabile. Acest program de calcul vă stă la dispoziție online și poate fi utilizat gratuit.

Mai comod de atâta nu se poate!
Cu „Easy E Machine“, puteți faceți calculele pentru motoarele electrice și generatoarele orizontale, verticale și orientate oricum altfel în spațiu. Sunt disponibile, la alegere, greutățile arborelui, pachete de tole de tablă, înfășurări, forța de atracție magnetică, precum și alte sarcini liber configurabile. Astfel se pot modela roțile de curea, roțile dințate și excentrele la diferite turații și ipoteze de încărcare.

Interfață utilizator confortabilă
La calculare, sunteți ghidați de un meniu confortabil pas cu pas prin program; datele introduse sunt vizualizate pentru control. În fine, lagărele, ca element principal al motoarelor electrice, se pot calcula în multiple variante. Datele rulmenților INA și FAG se încarcă ușor dintr-o bancă de date integrată. Toate datele de intrare se pot stoca local. În plus, rezultatele și toate datele de intrare sunt documentate detailat într-un fișier PDF.

 
 
 
 
 
Close


Înregistrarea și logarea
Programul de calcul Bearinx-online Easy E Machine este disponibil exclusiv online și poate fi utilizat gratuit. Înregistrarea inițială vă ia doar puțin timp și puteți să începeți imediat calculul.

Pentru înregistrare / logare:
http://bearinx-online-easy-emachine.schaeffler.com

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord