Calcul

BEARINX-online Easy Friction

Modul de calcul gratuit pentru calculul detaliat al frecării rulmenţilor.
Servicii de calitate sunt o tradiţie în cadrul Grupului Schaeffler – cum este şi dezvoltarea şi fabricarea de piese de precizie de cea mai bună calitate. Pentru a ne asigura că produsele noastre sunt utilizate corect, noi vă oferim sprijinul necesar încă din faza de dezvoltare.

Mai uşor de atât nu se poate!
Cu noul modul online BEARINX-online-Modul „Easy Friction“ puteţi calcula toate forţele de frecare în punctele discrete ale suprafeţelor de contact ale rulmentului. Acesta ia în calcul atât frecarea de rulare, precum şi frecarea de alunecare în gamele de frecare pentru corpuri solide, frecare mixtă sau lichidă. În plus, această metodă ţine cont de pierderile în zonele lipsite de încărcare, pierderile prin stropirea lubrifiantului şi frecarea la componentele de etanşare.

 

Interfaţă prietenoasă
Navigarea auto-explicativă a meniului permite introducerea rapidă şi uşoară a datelor pentru generarea de modele, selecţii de rulmenţi sau condiţii de operare. Aici poate fi modelată aranjarea rulmenţilor pentru sistemul cu ax elastic ca aranjament de tip cu localizare/fără localizare sau ajustat. Datele geometriei rulmenţilor INA şi FAG sunt preluaţi dintr-o bază de date integrată. Ca date de operare puteţi introduce sarcinile arborelui, turaţia arborelui, clasa jocului de rulment sau ajustarea axială a rulmentului. Informaţii despre mediul de lubrifiere închid datele de intrare. Rezultatul calculului poate fi generat pentru documentaţia dvs. în format PDF.

 

Înregistrare
Programul de calcul BEARINX-online "Easy Friction" este disponibil numai on-line şi poate fi utilizat gratuit, fără restricţii. După înregistrarea iniţială puteţi începe imediat calculul.

Click aici pentru a vă înregistra:
http://bearinx-online-easy-friction.schaeffler.com

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord