Publicaţii
 

Broşură | 2012-12
BEARINX®-online Shaft Calculation

 
Calcul

Calculul arborilor cu BEARINX-online

Software de calcul performant de la INA/FAG - acum disponibil online

Acest serviciu se adreaează clienţilor direcţi şi partenerilor de distribuţie INA/FAG. În anumite condiţii, această ofertă se adresează şi universităţilor sau şcolilor tehnice!

 

Instrumentele de calcul disponibile online pe internet folosesc de regulă o procedură de calcul foarte simplificată. Înclinarea lagărelor datorită încovoierii arborilor sau comportamentul diferit al diverselor tipuri de lagăr este ignorată. De asemenea distribuţia internă a sarcinii în lagăr - decisivă pentru durata de viaţă a produsului - se stabileşte în majoritatea cazurilor prinr-o procedură empirică şi aproximativă.

 

Cu BEARINX-online aveţi posibilitatea de a stabili solicitarea reală considerând încovoierea arborilor şi comportamentul suspensiei. Bineînţeles, se calculează exact şi distribuţia internă de sarcină, sau presiunea de contact considerând profilul real al rulmentului.

 
Interfaţă comodă cu utilizatorul
 
Rulmenţi din banca de date INA/FAG
 
Reacţiile arborilor reprezentate grafic
 
 

Interfaţă comodă cu utilizatorul

Procedurile de calcul folosite sunt identice cu algoritmii folosiţi în BEARINX - ambele programe folosesc acelaşi cod sursă. BEARINX-online vă înlesneşte calculul sistemelor de arbori cu un singur ax, cu multiple articulaţii, la locul dumneavoastră de muncă.

O interfaţă cu utilizatorului implementată în Java vă ajută la introducerea uşoară a datelor. O reprezentare grafică a construcţiei dumneavoastră vă dă o imagine de ansamblu şi înlesneşte astfel controlul datelor.

Datele şi geometria rulmenţilor din programul catalogului de la INA şi FAG le puteţi lua accesa cu uşurinţă într-o bază de date integrată. Serverele performante de calcul din cadrul companiei INA preiau apoi calculul propriu-zis.

Inginerii de consiliere vă asistă

Fişierele de date create cu BEARINX-online sunt compatibile cu BEARINX. Astfel, se înlesneşte comunicarea în continuare cu ingineriii noştri de consiliere şi se evită astfel o muncă dublă.

O documentaţie a rezultatelor în format HTML, precum şi reprezentarea grafică a reacţiilor arborilor şi a distribuţiei interne a sarcinii lagărelor înlesneşte analiza variantelor de construcţie.

Un sistem detaliat de asistenţă şi tutorialul online înlesnesc exploatarea întregului potenţial al BEARINX-online.

Anexa la DIN ISO 281 (aprilie 2003) defineşte pentru prima dată calculul unitar al duratei la oboseală prin folosirea procedurii de calcul computerizată adusă la standardul actual al tehnicii. Această procedură de calcul vă stă bineînţeles la dispoziţie în BEARINX-online.

 
Nu totul merge online: Contactul personal cu dumneavoastră este important pentru noi!

Intensificarea colaborării

Prin dezvoltarea BEARINX-online nu s-a intenţionat înlocuirea serviciilor de consiliere şi de calcul de la INA şi FAG. Dimpotrivă, dorim să intensificăm colaborarea cu Dumneavoastră şi să vă ajutăm la alegerea din timp a rulmenţilor potriviţi  în cadrul procesului de proiectare, pentru a reduce astfel timpii de dezvoltare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord