CONTACT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Germania

Tel. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
Calculul arborilor cu BEARINX-online

Premise

Acest serviciu se adreaează clienţilor direcţi şi partenerilor de distribuţie INA/FAG.

În anumite condiţii, această ofertă se adresează şi universităţilor sau şcolilor tehnice!

 
 
 
 
 

Cu BEARINX îndeplinim o dorinţă veche a clienţilor noştri - dorinţa de a putea realiza ei înşişi calcule exacte cu o unealtă performantă. Deoarece prin timpii de dezvoltare şi ciclurile de produse din ce în ce mai reduse, acţiunea rapidă în cadrul propriei companii devine din ce în ce mai mult un factor competitiv. Numai cei care reacţiona rapid şi în acelaşi timp competent câştigă avansul necesar.

Chiar acum puteţi folosi pe cont propriu posibilităţile excepţionale ale programului BEARINX!

Care cerinţe vă sunt necesare?

BEARINX-online înlesneşte calculul sistemelor elastice de arbori complexe. Pentru a înlesni folosirea programului, vă oferim o şcolarizare de o zi. Astfel, dorim să vă familiarizăm cu modelul de calcul folosit. Învăţaţi să folosiţi intefaţa pentru utilizatori şi vă arătăm cum se pot interpreta corect rezultatele calculului.

Condiţiile de utilizare pentru software, precum şi luarea în considerare a serviciilor necesare suplimentare, cum ar fi şcolarizare şi suport, se reglementează printr-o convenţie contractuală reciprocă. Pentru şcolarizare, precum şi pentru înregistrarea la BEARINX-online, se percep cheltuieli suplimentare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord