CONTACT

Schaeffler Technologies AG & Co. KG
91072 Herzogenaurach
Germania

Tel. +49 9132 82 12 77
Fax +49 9132 82 33 44

bearinx-online@schaeffler.com
 
Calculul arborilor principali cu BEARINX-online

Premise

Acest serviciu se adresează clienţilor direcţi şi partenerilor de distribuţie INA/FAG!

 
 
 
 
 

Timpii de dezvoltare şi ciclurile de produse din ce în ce mai reduse îi presează pe constructorii de maşini şi furnizorii lor în egală măsură. Numai cei care reacţionează rapid şi în acelaăi timp competent la noile cerinţe câştigă avansul necesar înaintea concurenţei. Cu INA şi FAG aţi găsit partenerul potrivit.

De aceea le oferim clienţilor şansa de a folosi ei înşişi posibilităţile excepţionale ale BearinX. Cu calculul fusurilor BEARINX-online aveţi acces acum la noul modul integrat în BEARINX pentru dimensionarea fusurilor lagărelor.

De ce fel de premise vă sunt necesare?

Calculul fusurilor BEARINX-online înlesneşte calculul sistemelor de arbori elastice complexe şi a fusului lagărelor principal.. Pentru a înlesni folosirea programului, vă oferim o şcolarizare. Dorim să vă familiarizăm astfel cu modelul de calcul folosit. Învăţaţi să folosiţi interfaţa cu utilizatorul şi noi vă arătăm cum se pot interpreta corect rezultatele de calcul.

Condiţiile de utilizare pentru software, precum şi luarea în considerare a serviciilor necesare suplimentare, cum ar fi şcolarizare şi suport, se reglementează printr-o convenţie contractuală reciprocă.

Pentru şcolarizare, precum şi pentru înregistrarea la calculul fusurilor BEARINX-online, se percep cheltuieli suplimentare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord