INFORMAŢII SUPLIMENTARE

TraceParts online

Asistenţă suplimentară pentru utilizare, se poate găsi la asistenţa TraceParts sau la

Tel. +49 (0) 96 21 - 91 73 - 0

hotline@traceparts.de

 
Produse INA / FAG

Selectarea produsului şi consiliere printr-un clic

Import direct în sistemul propriu CAD

Prin colaborarea cu firma TraceParts, INA şi FAG îşi extind oferta existentă de service pentru toate produsele. Pe lângă sistemul de selectare a produselor şi de consiliere existent medias® professional, în portalul "TraceParts online" se pot găsi toate desenele şi modelele 3D .

Procuraţi datele constructive ale produselor INA / FAG prin import direct de pe portalul "TraceParts online" de la TraceParts.

 

Pentru aceasta aveţi două posibilităţi:

  • Intraţi direct pe pagina de inport a datelor constructive pentru rulmenţii INA / FAG în portalul "TraceParts online" şi selectaţi acolo produsul dorit:
    Produsele INA/FAG la TraceParts online
  • Selectaţi întâi în sistemul medias® professional produsul dorit şi ajungeţi apoi direct la pagina de import pentru produsul selectat: Online medias® professional

Atenţie:

Puteţi utiliza în sistemul dumneavoastră un fişier CAD de la INA / FAG. Desenele şi modelele CAD de la INA / FAG au fost realizate şi verificate cu cea mai mare grijă. Pentru eventualele informaţii eronate sau incomplete, nu ne putem însă asuma responsabilitatea.

Datorită dezvoltării continue a produselor noastre, ne asumăm dreptul de modificări în programul de produse precum şi în execuţia lor. Ne rezervăm toate drepturile proprietare asupra mărcilor, brevetelelor, schiţelor şi modelelor. Situaţia de montare şi condiţiile de funcţionare pentru produs nu ne sunt cunoscute; în afară de aceasta, datorită configuraţiilor diferite ale sistemelor CAD, se poate ajunge la reprezentări diferite. De aceea, nu ne putem asuma responsabilitatea pentru reprezentarea corectă a produsului în sistemul dumneavoastră CAD sau pentru buna funcţionare a produsului selectat.

De aceea vă recomandăm:

  • Verificaţi toate dimensiunile constructive relevante pe baza informaţiilor din tabelele de dimensiuni.
  • Verificaţi aptitudinea, performanţa şi durata de funcţionare a produsului cu metode corespunzătoare: program de calcul
  • Verificaţi performanţele produsului prin testări.
  • Dacă aveţi îndoieli, puteţi apela la serviciul nostru de consultanţă tehnică.
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord