Publicaţii
 

Catalog | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
 

Catalog | 2016-06
Large Size Bearings
Ball bearings Roller bearings Back-up rollers Spherical plain bearings Bearing housings Accessories

 
Produse / Servicii

Produse INA / FAG

Prin mărcile sale INA şi FAG, Grupul Schaeffler dezvoltă şi produce pe plan mondial rulmenţi, lagăre de alunecare, ghidaje liniare şi componente de motoare de calitate superioară pentru industria constructoare de maşini, aeronautică şi astronautică şi pentru industria automobilistică.

Împreună dispunem de o paletă vastă de produse. Cu cca. 40.000 articole de catalog fabricate în serie, se pot acoperi aplicaţii din aproximativ 60 de ramuri industriale şi numeroase aplicaţii din domeniul automobilistic. De asemenea dezvoltăm împreună cu clienţii noştri o multitudine de soluţii speciale pentru aplicaţii deosebit de complexe. Astfel, doar în domeniul industrial oferim aproximativ 225.000 de repere.

Pe lângă aceasta, punem la dispoziţia clienţilor noştri un vast program de servicii pentru consilierea, diagnoza, întreţinerea şi montajul rulmenţilor şi sistemelor complete.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord