INFORMAȚII SUPLIMENTARE
CONTACT
 
Ghidaje cu colivii plane

Şine de ghidare de tip ML/V cu pană de ajustare şi colivie plană în unghi

Varianta de bază se compune dintr-o pereche de şine de ghidare de tip ML / V cu pană de ajustare şi colivie plană cu role sau cu ace dispusă unghiular. Aceste ghidaje se pretensionează cu ajutorul penei; pana aplică pretensionarea uniform pe întreaga lungime a şinei de ghidare. Înclinarea penei este de 1.5%. La deplasarea penei cu 1 mm, înălţimea se modifică cu 15 µm. Şinele se oferă în calităţile Q6 şi Q10.

Ca şi colivie se foloseşte colivia plană cu role sau cu ace din metal sau material plastic dispusă unghiular.

Şine de ghidare de tip M / V cu cremalieră şi colivie plană integrată.

Varianta de bază se compune dintr-o pereche de şine de ghidare de tip ML / V cu cremalieră integrată, dintr-o colivie plană cu role sau cu ace dispuse unghiular şi din roata dinţată integrată. Această variantă se foloseşte, dacă există pericolul deplasării coliviei, de ex. la construcţiile cu rigiditate neuniformă în zona de sprijin sau dacă ghidajul funcţionează mult timp la curse reduse. Şinele există în calităţile Q2, Q6 şi Q10.

Coliviile sunt din metal, cu două rânduri de role şi sunt antrenate prin roata dinţată integrată.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord