Ghidaje lineare şi lagăre lineare cu alunecare

Saboţi cu role recirculante

 

Saboţii cu role de recirculare precum şi şinele de ghidare sunt adecvaţi pentru dispunerile lagăr conducător / lagăr conducător sau lagăr conducător / lager liber şi reprezintă un sistem de suspensie pentru mişcările liniare cu curse nelimitate. În dispunerea închisă preiau forţe şi momente din toate direcţiile. Capacitatea lor portantă este deosebit de înaltă, iar gabaritul necesar este foarte redus. Ghidajele pot fi pretensionate prin pene de pretensionare şi devin astfel deosebit de rigide.

Prin posibilităţile multiple de dispunere a elementelor de ghidare, ghidajele cu role de recirculare se pretează pentru o multitudine de aplicaţii în construcţia de maşini, în special pentru ghidajele liniare de la maşinile unelte, unde se cere precizie ridicată de ghidare şi de poziţionare, combinată cu curse lungi de deplasare.

Programul de livrare este completat cu pene pentru ajustarea exactă a pretensionării, cu aparate pentru măsurarea deformaţiei construcţiei adiacente şi cu adaptoare pentru montajul saboţilor cu role de recirculare în dispunere înclinată la 45°.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord