INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Unităţi de recirculare a bilelor
 
CONTACT
 
Sine de ghidare profilate

Ghidaje lineare cu bile de recirculare

Ghidaje lineare cu bile de recirculare pe şase rânduri

Ghidajele lineare cu bile de recirculare pe şase rânduri sunt cele mai portante şi cele mai rigide ghidaje din familia ghidajelor cu bile. Se compun din cel puţin un cărucior cu sistem de rulare cu bile, o şină de ghidare, racleţi elastici integraţi la părţile frontale ale căruciorului, rigle de etanşare longitudinală la partea inferioară a saniei şi capac de închidere din plastic.
Ghidajele cu bile de recirculare de tip KUSE sunt adecvate pentru acceleraţii până la 150 m/s2, viteze până la 300 m/min şi temperaturi de funcţionare de la –10 °C până la +100 °C. Se folosesc în aplicaţii cu curse nelimitate, încărcări foarte înalte, şi au o rigiditate deosebită.

Ghidaje lineare cu bile de recirculare pe patru rânduri

Ghidajele cu bile de recirculare pe patru rânduri de tip KUVE formează cel mai variat şi vast program de ghidaje lineare de la INA. Aceste ghidaje se compun din cel puţin un cărucior cu sistem de rulare cu bile, o şină de ghidare, racleţi elastici integraţi la părţile frontale ale căruciorului, rigle de etanşare longitudinală la partea inferioară a saniei şi capac de închidere din plastic. Ansamblele cu bile de recirculare de tip KUVE sunt adecvate pentru acceleraţii până la 150 m/s2, viteze până la 300 m/min şi temperaturi de funcţionare de la –10 °C până la +100 °C. Se folosesc în aplicaţii cu curse nelimitate, încărcări înalte, şi au o rigiditate mare.
Aceste ghidaje se oferă şi în varianta optimizată la vibraţii, precum şi în calitatea X-life

Ghidaje lineare cu bile de recirculare pe două rânduri

Ghidajele lineare cu bile de recirculare pe două rânduri sunt alternative economice, ca şi ghidaje cu cerinţe medii de încărcare. Acestea se compun din cel puţin un cărucior cu sistem de rulare cu bile, o şină de ghidare, racleţi elastici integraţi la părţile frontale ale ale căruciorului, rigle de etanşare longitudinală la partea inferioară a căruciorului şi capac de închidere din plastic.
Ghidajele cu bile de recirculare pe două rânduri sunt adecvate pentru acceleraţii până la 150 m/s2, viteze până la 180 m/min şi temperaturi de funcţionare de la –10 °C până la +100 °C. Se folosesc în aplicaţii cu curse nelimitate, la încărcări şi rigiditate medie.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord