INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Sabot de recirculare a bilelor
 
CONTACT
 
Sine de ghidare profilate

Ansamble cu bile de recirculare

Ghidajele lineare cu saboţi cu bile de recirculare se compun din saboţi şi din şine de ghidare. Acestea permit distanţe mari între punctele de susţinere, au joc reglabil şi sunt executate in clasa de precizie G3.

Saboţii cu bile fără colivie rulează pe o parte sau pe ambele părţi ale şinelor de ghidare şi sunt foarte portante în pofida gabaritului lor redus. Saboţii montaţi pe sania de ghidare, formează împreună cu şinele, ansamble cu bile de recirculare pe patru rânduri. Racleţii frontali şi longitudinali formează împreună cu şina de ghidare o etanşare cu fantă şi etanşează sabotul pe toate părţile. Saboţii cu bile de recirculare se pot lubrifia şi ulterior.

Cărucioarele de ghidare se compun dintr-un corp de bază din aluminiu eloxat şi din doi saboţi. Pentru fixare la construcţia adiacentă, cărucioarele sunt prevăzute cu caneluri în formă de T. Jocul se poate regla cu ajutorul a trei şuruburi de pe cărucior.
Şinele de ghidare se execută cu căi de rulare pe o parte sau pe ambele părţi. Acestea sunt din oţel tratat termic şi rectificate pe toate suprafeţele.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord