INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Unităţi de recirculare a bilelor în miniatură
 
CONTACT
 
Sine de ghidare profilate

Ghidaje lineare miniaturizate cu bile de recirculare

Ghidaje miniaturizate cu bile de recirculare pe două rânduri

Aceste ghidaje sunt lagăre lineare pretensionate destinate atât pentru curse limitate cât şi nelimitate. Au o capacitate portantă medie şi preiau momente de răsturnare medii până la înalte.
Structura lor modulară permite interschimbabilitatea ansamblelor şină / sanie în interiorul unei clase de precizie. Acest lucru simplifică montarea ghidajelor şi aprovizionarea cu piese de schimb.
Corpul căriucioarelor precum şi şinele de rulare sunt din material inoxidabil. Pentru protejarea împotriva impurităţilor sistemului, părţile frontale ale căruciorului sunt prevăzute cu garnituri de etanşare. Cărucioarele se oferă gata lubrifiate, dar se pot lubrifia şi ulterior. Şinele şi cărucioarele există şi în variantă lată.

Ghidaje miniaturizate cu bile de recirculare pe patru rânduri

Ghidajele miniaturizate cu bile de recirculare pe patru rânduri sunt ghidaje gata de montaj pentru curse nelimitate. Au o capacitate portantă şi rigiditate înaltă până la foarte înaltă.
Corpurile portante şi şinele de ghidare sunt din oţel inoxidabil. Pentru protejarea împotriva impurităţilor sistemului, părţile frontale ale căruciorului sunt prevăzute cu garnituri de etanşare. Prin rezervorul de lubrifiant se pot prelungi intervalele de lubrifiere ulterioară. Cărucioarele sunt lubrifiate dar se pot lubrifia şi ulterior.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord