Ghidaje lineare şi lagăre lineare cu alunecare

Sine de ghidare profilate

 

Ghidajele cu şine profilate sunt ghidaje lineare compacte, sprijinite pe rulmenţi cu role sau cu bile cu rigiditate şi capacitate portantă înaltă. Aceste ghidaje preiau forţe şi momente din toate direcţiile. Ele se pot livra în diferite clase de precizie şi de pretensionare şi sunt adecvate pentru aplicaţiile cu cerinţe înalte de ghidare şi de poziţionare.

Ghidajele cu şine profilate sunt asamblate modular, aceasta înseamnă că în cadrul unei tipo-dimensiuni, şinele de ghidare se pot combina cu toate tipurile de cărucioare. Asta înseamnă un montaj simplificat şi o aprovizionare rapidă cu piese de schimb.

Pentru a reduce costurile de întreţinere, ghidajele cu şinel profilate au un rezervor de lubrifiant. O etanşare completă a căruciorului protejează sistemele de rulare împotriva impurităţilor chiar şi în condiţii critice de mediu.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord