INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Unităţi de recirculare a rolelor
 
CONTACT
 
Sine de ghidare profilate

Ghidaje lineare cu role de recirculare

Ghidajele cu role de recirculare de tip RUE sunt cele mai portante şi rigide ghidaje cu şine profilate de la INA. Ele se compun din cel puţin un cărucior cu sistem integrat de rulare cu role, o şină de ghidare, racleţi elastici integraţi la părţile frontale ale căruciorului, rigle de etanşare longitudinală la partea inferioară şi din capace pentru acoperitrea înşurubărilor şinei.

Căruciorul de rulare şi şina de ghidare a unui ghidaj cu role de recirculare sunt ajustate reciproc cu o pretensionare foarte precisă. Interschimbabilitatea dintre dintre cărucior şi şină este posibilă, pentru aceasta consultaţi însă specialiştii noştri.

Ghidajele cu role de recirculare se pretează la acceleraţii de până la 100 m/s2, viteze de până la 180 m/min şi temperaturi de funcţionare de la –10 °C până la +100 °C. Se folosesc în aplicaţii cu curse nelimitate, la încărcări înalte şi foarte înalte cu rigiditate înaltă până la foarte înaltă.

Ghidajele se livrează şi în varianta optimizată din punct de vedere fonic, precum şi în calitatea X-life.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord