INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Ghidajele rolelor de conducere
CONTACT
 
Ghidaje lineare şi lagăre lineare cu alunecare

Ghidaje cu role de conducere

Ghidajele cu role de conducere sunt ghidaje lineare, asamblate modular pentru diferite tipuri de aplicaţii. Datorită construcţiei lor uşoare sunt adecvate pentru utilizarea în sistemele de manipulare. Ele se caracterizează în special prin rulaj silenţios, viteze de rulare înalte, curse lungi şi prin posibilităţi de asamblare modulară.

Căruciorul de rulare

Ghidajele cu role de conducere se compun dintr-un sau din mai multe cărucioare de rulare din aluminiu, din role de conducere profilate şi dintr-o şină de ghidare lineară sau curbată. Cărucioarele de rulare se livrează în varianta din profil laminat (cu cavităţi longitudinale), deschisă, compactă şi cu suport pivotant pentru ghidajele curbe, ovale sau circulare.

Şine de ghidare

Şinele de ghidare se compun dintr-un corp din aluminiu laminat şi din tije de rulare din oţel de rulmenţi. Şinele se livrează în diferite variante, de ex. ca şină cu profil plin, şină cu cavităţi longitudinale, şină plană sau cu canal-T, etc. Alegerea lor depinde de scopul de utilizare a ghidajului.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord