INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Rulmenţii înclinaţi cu bile
CONTACT
 
Rulmenţii radiali-axiali cu bile

Rulmenţi radiali-axiali cu bile pe un rând

Rulmenţii radiali-axiali cu bile pe un rând sunt ansamble nedemontabile cu inele exterioare şi interioare masive şi cu colivii din poliamidă, tablă sau alamă. Calea de rulare a inelului interior este deplasată axial faţă de cea a inelului exterior pentru a realiza unghiul de contact dorit. Există rulmenţi deschişi şi etanşaţi. Posibilitatea de ajustare a unghiului de contact este redusă.

X-life

Multe tipuri de rulmenţi radiali-axiali cu bile există şi în varianta X-life. Aceste lagăre sunt marcate în cataloagele de produs. Lagărele de calitatea X-life au o geometrie îmbunătăţită precum şi o structură superficială optimizată a căii de rulare. Astfel, capacitatea dinamică de încărcare alagărului creşte semnificativ. La calculul duratei de funcţionare se ating valori cu până la 50% mai mari decăt pentru rulmenţii convenţionali. În anumite aplicaţii, prin utilizarea rulmentilor de tip X-life suspensia se poate realiza mai compactă.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord