INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Rulmenţi cu role cilindrice
 
CONTACT
 
Rulmenţi cu role cilindrice

Rulmenţi cu role cilindrice fără colivie cu canal circumferenţial

Rulmenţii cu role cilindrice cu caneluri circulare sunt ansambluri cu role pe două rânduri care constau din inele exterioare şi interioare cu borduri, din role cilindrice ghidate pe bordurile inelelor şi din şaibe de etanşare.

Inelele exterioare prezintă la diametrul exterior caneluri circulare pentru inele de siguranţă. Inelele interioare sunt divizate axial, sunt cu 1 mm mai late decât inelele exterioare şi sunt susţinute printr-o bandă de oţel circulară.

Lagăr conducător

Rulmenţii cu role cilindrice cu caneluri circulare sunt lagăre conducătoare. Aceste lagăre foarte rigide preiau forţe radiale înalte, dar şi forţele axiale din ambele sensuri.

Varianta completă cu role, are cel mai mare număr posibil de corpuri de rostogolire, aşadar şi capacităţi dinamice şi statice maxime. Datorită condiţiilor cinematice, aceşti rulmenţi nu ating turaţii comparabile cu cele ale rulmenţilor cu role cilindrice cu colivie.

Lagăre pentru role de cablu (molete)

Datorită canelurilor la inelul exterior, inelele lagărului se pot fixa axial simplu. Astfel, lagărele sunt foarte adecvate pentru suspensia rolelor de cablu.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord