INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Rulmenţi cu role cilindrice
 
CONTACT
 
Rulmenţi cu role cilindrice

Rulmenţi cu role cilindrice fără colivie

Rulmenţii cu role cilindrice în varianta completă au inele exterioare şi interioare şi role cilindrice ghidate pe bordurile inelelor. Prin numărul maxim de role de rulare, aceste lagăre au o capacitate portantă radială deosebit de ridicată, sunt foarte rigide şi astfel, deosebit de adecvate pentru construcţiile compacte. Datorită condiţiilor cinematice, aceşti rulmenţi nu ating turaţii comparabile cu cele ale rulmenţilor cu role cilindrice cu colivie.

Rulmenţii cu role cilindrice în varianta completă se utilizează ca lagăr liber, lagăr de susţinere şi lagăr conducător. Rolele pot fi dispuse pe unul sau pe două rânduri.

X-life

Multe tipuri se furnizează şi în varianta X-life. Lagărele de calitatea X-life au căi de rulare cu rugozitate mai redusă şi cu precizie de formă a mai mare decât variantele comparabile fără X-life. Astfel, la dimensionare identică, capacitatea portantă şi durata de viaţă ale acestor lagăre este superioară. În anumite aplicaţii, suspensia cu lagăre X-life se poate dimensiona la un gabarit mai redus.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord