INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Rulmenţi cu role cilindrice
 
CONTACT
 
Rulmenţi cu role cilindrice

Rulmenţi cu role cilindrice cu colivie

Rulmenţii cu role cilindrice pe un rând sunt ansambluri compuse din inele exterioare, inele interioare şi din colivii cu role cilindrice. Inelele exterioare pot avea borduri pe ambele părţi iar cele interioare au unul sau două borduri. Colivia împiedică contactul dintre role în timpul funcţionării.

Rulmenţii cu role cilindrice sunt foarte rigizi, au o capacitate portantă radială înaltă şi, datorită coliviei, sunt adecvaţi pentru turaţii înalte. Rulmenţii cu sufixul E au un set special de role şi sunt dimensionaţi astfel pentru o capacitate portantă maximă.

Lagărele sunt dezmembrabile, facilitând astfel montajul şi demontajul. Ambele inele ale lagărului pot montate cu ajustaj cu strângere.

Rulmenţii cu role cilindrice pe un rând cu colivie se pot utiliza ca lagăre libere, lagăre de susţinere şi ca lagăre conducătoare.

X-life

Multe tipuri se furnizează şi în varianta X-life.
Lagărele de calitatea X-life au căi de rulare cu o rugozitate mai redusă şi cu o precizie de formă mai mare decât variantele comparabile fără X-life. Astfel, la dimensionare identică, capacitatea portantă şi durata de viaţă ale acestor lagăre este superioară. În anumite aplicaţii, suspensia cu lagăre X-life se poate dimensiona la un gabarit mai redus.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord