INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Ambreiaje de mers liber
 
Publicaţii
 

Catalog | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
CONTACT
 
Rulmenţi şi lagăre de alunecare

Cuplaje de sens unic cu inel subtire

Cuplajele de sens unic de tip manşon constau din inele exterioare cu pereţii subţiri, executate prin ambutisare cu rampe de blocare integrate, din colivii din plastic, arcuri de presiune şi dintr-un set de role sau ace. Acestea preiau momente de torsiune într-un singur sens şi ocupă un spaţiu radial redus. Cuplajele se oferă cu şi fără suspensie integrată.

Cuplajele de sens unic cuplează foarte precis deoarece rolele sunt arcuite individual şi prin aceasta se asigură contactul permanent dintre arbore, role şi rampele de blocare. Permit frecvenţe de cuplare înalte datorită masei respectiv inerţiei reduse a elementelor de blocare. Pe lângă aceasta ele prezintă un moment redus de frecare la mers în gol.

Cuplajele de sens unic se pot folosi în diferite aplicaţii, de ex. ca şi cuplaj pas-cu-pas, dispozitiv de blocare la mers înapoi sau ca cuplaj de depăşire. Aici, cuplajul de sens unic preia funcţia de depăşire, respectiv de blocare.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord