INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Cruci cardanice
 
CONTACT
 
ELGES articulaţii sferice, bucşe de alunecare, capete de bară

Capete de bară fără întreţinere

Capetele de bară fără întreţinere se compun dintr-o carcasă şi o articulaţie sferică fără întreţinere. Tija capului de bară are filet exterior sau interior. Un înveliş galvanic de zinc protejează capetele împotriva coroziunii.

Capetele de bară preiau forţe radiale în direcţia de tracţiune şi de compresiune. Ele se pretează la mişcări lente cu unghiuri pivotante mici până la medii, pentru încărcări dintr-un sens şi, mai puţin pentru solicitări oscilante (Tipul GE..-UK-2RS este pentru solicitări oscilante). Capetele de bară etanşate au garnituri cu buze de etanşare pe ambele părţi şi sunt astfel protejate împotriva impurităţilor şi a umezelii.

Capetele de bară conform DIN ISO 12 240-4, din seria de dimensiuni E au articulaţii sferice radiale de tip GE..-UK sau GE..-UK-2RS cu suprafeţe de alunecare din oţel cromatat şi PTFE sau din oţel cromatat cu ELGOGLIDE®. Ele se livrează cu filet interior sau exterior de dreapta respectiv de stânga. Datorită lăţimii reduse a ochiurilor, aceste articulaţii permit construcţii compacte.

Capetele de bară conform DIN ISO 12 240-4, din seria de dimensiuni K au articulaţii sferice radiale de tip GE..-PW cu suprafeţe glisante din oţel şi folie PTFE. Şi acestea se livrează cu filet interior sau exterior de dreapta respectiv de stânga.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord