INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Rulmenţi masivi cu ace
 
CONTACT
 
Rulmenţi masivi cu ace

Rulmenţi cu ace X-life


Program:

  • RNA
  • NA
  • NK
  • NKI

cu diametru exterior de până la 120 mm

 

Produsul nostru de vârf deschide noi perspective pentru construcţia Dumneavoastră

Rulmenţii masivi cu ace s-au dovedit de mult timp ca şi elementele specifice pentru realizarea unor suspensii radiale foarte portante şi cu gabarit redus. În varianta X-life acestea prezintă o durată de funcţionare sporită cu până la 50%.

Durată de utilizare mai îndelunagtă, mai performante şi economice

Capacitatea portantă a rulmenţilor cu ace X-life s-a majorat prin îmbunătăţirea calităţii suprafeţei. Capacitatea de încărcare dinamică s-a putut majora cu până la 13% faţă de rulmenţii cu ace standard. Datorită îmbunătăţirii semnificative a capacităţii portante, se pot realiza suspensii foarte performante cu o durată de utilizare mai îndelungată, cu necesar redus de lubrifiant, cu frecare redusă şi astfel cu temperaturi mai reduse ale lagărului. Toate aceste avantaje duc la o eficacitate sporită pentru aplicaţiile dumneavoastră şi la un raport preţ/servicii semnificativ îmbunătăţit.

 
 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord