INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Îmbinări rotative
 
Publicaţii
 

Catalog | 2012-02
Slewing rings

 
CONTACT
 
Rulmenţi şi lagăre de alunecare

Rulmenţi mari (Îmbinări rotative)

Îmbinările rotative de la INA sunt considerate pe plan mondial ca produs de vârf în tehnica rulmenţilor. Aceste organe de maşini cu dovadă îndelungată de funcţionare sunt foarte portante, au aplicaţie în diferite domenii şi sunt foarte economice. Prin construcţia lor, un singur rulment poate prelua sarcini radiale, axiale şi momente de răsturnare. De aceea, suspensiile cu combinaţii de lagăr radial şi axial se pot reduce adesea la o singură îmbinare rotativă. Astfel, eforturile şi costurile pentru configurarea construcţiei învecinate şi montarea lagărului se reduc adeseori considerabil.

Îmbinările rotative sunt etanşate pe ambele părţi, prevăzute cu un lubrifiant de calitate superioară, cu posibilitate de lubrifiere ulterioară şi deosebit de uşor de montat. Inelele lagărului se oferă fără coroană dinţată precum şi cu dantură interioară sau exterioară pentru realizarea unor soluţii simple de acţionare.

Imbinările rotative INA se oferă în varianta cu contact în patru puncte sau ca Rulmenţi cu role în cruce.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord