INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Lagăre cu inserţie
 
 

Catalog | 2018-06
Rolling bearings
Ball bearings, Roller bearings, Needle roller bearings, Track rollers, Bearings for screw drives, Insert bearings/housing units, Bearing housings, Accessories

 
CONTACT
 
Rulmenţi de fixare / Rulmenti în carcasă /  Roţi întinzătoare de lanţ / Role Intinzatoare de curea

Rulmenţi de fixare

Lagărele cu bucşe de fixare sunt rulmenţi cu bile pe un rând, gata de montaj, constând din inel exterior masiv, inel interior lărgit pe una sau pe ambele părţi, colivii din plastic sau tablă şi din garnituri de tip P, R, L şi T. Lagărele cu inel interior lărgit pe ambele părţi au o tendinţă de basculare redusă a inelului interior şi funcţionează astfel mai silenţios.

Diametrul exterior al inelului exterior este sferic sau cilindric. Lagărele cu suprafaţa sferică a inelului exterior împreună cu carcase adecvate pot compensa erori de aliniere a arborelui; vezi pentru aceasta compensarea erorilor de aliniere.

Fixarea lor pe arbore are loc printr-o bucşă de fixare cu excentric, ştifturi filetate la inelul interior, bucşă de strângere, şi canelura mecanismului de îmbinare. Lagărele cu bucşe de fixare sunt deosebit de uşor de montat, adecvate pentru arborii trefilaţi cu calitatea h6 - h9 şi, în general,cu posibilitatea de lubrifiere ulterioară.

Unele tipuri cu bucşă excentrică de strângere se oferă şi cu dimensiuni în ţoli.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord