INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Rulmenţi cu role sferice
 
 

Informaţii tehnice despre produs | 2014-08
Sealed Spherical Roller Bearings
With reliable protection against contamination

 
CONTACT
 
Rulmenţi şi lagăre de alunecare

Rulmenţi oscilanti cu role

Rulmenţii oscilanţi cu role sunt lagăre cu corpuri de rulare pe două rânduri, nedemontabili, constând din inele exterioare masive cu cale de rulare concavă, inele interioare masive, precum şi colivii cu role butoi. Inelele interioare au alezaje cilindrice sau conice.

Rolele butoi în dispunere simetrică se aliniază liber pe calea de rulare a inelulu exterior concav. Astfel, încovoierile arborelui şi erorile de aliniere ale suspensiei pot fi compensate.

X-life

Mulţi dintre rulmenţii oscilanţi sunt oferiţi şi în varianta X-life. Aceste lagăre nu au bordura centrală la inelul interior şi de aceea role butoi mai lungi, au o cinematică îmbunătăţită, suprafeţe optimizate şi sunt executate din oţel de mare rezistenţă. Astfel capacitatea dinamică de încărcare şi, în condiţii identice de funcţionare, durata nominală a lagărului sporesc semnificativ. La anumite aplicaţii, suspensia se poate realiza astfel la un gabarit redus.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord