INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Catalog de produse cu sistem de selectare şi consiliere

Role de susţinereRolele de ghidare
 
CONTACT
 
Rulmenţi pentru tacheţi de camă

Role de susţinere / role de ghidare

Role de ghidare

Rolele de ghidare sunt ansambluri cu corpuri de rulare pe unul sau pe două rânduri, care se montează pe axe. Ele constau din inele exterioare cu perete gros şi cu suprafaţa profilată, precum şi din colivii cu ace, respectiv din seturi de role sau de ace fără colivie. Rolele de ghidare preiau încărcări radiale înalte, precum şi sarcini axiale provenite din erorile de aliniere. Ele se utilizează la mecanisme cu came, căi de ghidare, instalaţii de transport etc. Lagărele se oferă cu sau fără inel interior, deschise sau etanşate.

Rulmenţi de tacheţi

Rulmenţii de tacheţi constau din inele exterioare cu peretele gros cu suprafaţă profilată, dintr-un pivot rotund cu filet de fixare, din şaibe de presiune şi din colivii cu ace, respectiv din seturi de role sau de ace fără colivie pe unul sau pe două rânduri. Aceştia preiau încărcări radiale înalte, precum şi sarcini axiale provenite din erorile de aliniere. Ei se utilizează la mecanismele cu came, căi de ghidare, instalaţii de transport etc. Lagărele se oferă în mai multe variante cu sau fără excentric.

 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord