CONTACT

Schaeffler Technology Center – Training

Industriestr. 2
97483 Eltmann
Germania

Tel. +49 9522 71 503

Centru de şcolarizare
 
INFORMAŢII SUPLIMENTARE

Informaţii suplimentare (de ex. schiţe de acces, certificate) pentru locaţia Eltmann se găsesc la Regiuni.

 
Şcolarizări

Cursuri cu prezenţă

 

Şcolarizările pentru partenerii de distribuţie - conceptul şcolarizării

Pentru a câştiga loialitatea clientului este necesară crearea unei relaţii de încredere. O premisă obligatorie pentru încredere este o consiliere care se orientează spre cerinţele şi aşteptările celui care caută consiliere.

Acest concept constituie baza noii concepţii a ofertei de şcolarizare pentru partenerii noştri de distribuţie. Pornind de la caracteristicile şi funcţiile rulmenţilor, participantul la şcolarizare primeşte explicaţiile necesare pentru selectarea acestora în funcţie de fiecare caz de aplicare. Aceste cunoştiinţe de bază susţin în special partenerii noştri de distribuţie, pentru a-şi consilia clienţii de la stabilirea specificaţiilor rulmenţiilor şi tipurilor de rulmenţi, până la alegerea adecvată a lagărului.

Acestui obiectiv îi corespunde cursul integral "produse şi ansamble" care este constituit din şcolarizările cu durata de două zile "imagine introductivă de ansamblu asupra produselor" şi "cursul de sinteză a rulmenţilor rotativi". Cursul de o singură zi "Curs de sinteză a rulmenţilor liniari" completează cunoştiinţele despre produs.

Bineînţeles, cursurile conţin şi montajul rotativ şi cel liniar. De asemenea există suplimentar în cadrul programului şi traininguri liniare, precum şi oferta FI'S. În plus, un training de practică despre articulaţiile cu nucă sedimentează cunoştiinţele despre universul lagărelor de alunecare.

Vă rugăm reţineţi: Oferta de şcolarizare pentru partenerii noştri de distribuţie este o ofertă opţională. Ne rezervăm dreptul, de exemplu de a anula cursul în cazul unui număr prea mic de participanţi sau, în cazul unui număr prea mare de participanţi, de a nu lua în considerare toate înregistrările. După înregistrare, vă rugăm să aşteptaţi întotdeauna confirmarea de participare. Ne rezervăm dreptul de a anula cursuri individuale sau toate cursurile oferite în programul de şcolarizare fără înştiinţare prealabilă.

 
 
 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord