Produse LuK

Componente pentru transmisii

Ca partener de dezvoltare pentru producătorii de automobile şi transmisii, LuK dispune de o competenţă largă pentru întregul sistem "transmisii" în aproape toate variantele sale. Acest lucru se reflectă prin ansamble pentru transmisiile manuale, transmisii automate şi pentru transmisii cu ambreiaj dublu, care oferă astăzi alternative la soluţiile convenţionale şi care au avantaje deosebite în consumul de combustibil şi în dinamică. Toate aceste variante de transmisii formează împreună familia XSG. Dar şi în domeniul transmisiilor continue (Continuously variable Transmission = CVT), LuK a dobândit reputaţie cu seturi de discuri, lanţuri cu eclise şi cu unităţi hidraulice de comandă.
În special pe piaţa americană, care este dominată tradiţional de transmisiile automate, LuK este cunoscut ca şi specialist şi furnizor pentru convertizoare de cuplu şi pentru ambreiaje de tip Lock-up. LuK furnizează sisteme şi componente clienţilor din toată lumea, cu standarde de tehnologie, de calitate şi de livrare de primă clasă.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord