INFORMAŢII ADIŢIONALE

O introducere în lumea rulmenţilor prin animaţia noastră „Ce este un rulment”.

Ce este un rulment?

 

Dacă sunteţi interesat de istoria rulmenţilor nu rataţi animaţia noastră „de la lagăr de alunecare la rulment“, care vă explică cu claritate evoluţia de-a lungul istoriei.

De la lagăr de alunecare la rulment

 

Produse / Servicii

Schaeffler dezvoltă și produce la nivel nivel mondial rulmenți, artiulații sferice, lagăre de alunecare, si produse liniare de calitate superioară sub mărcile de produse INA și FAG.
Cu cele ca. 40.000 produse de catalog fabricate în serie se pot acoperi aplicațiile din aproximativ 60 de ramuri industriale precum și numeroase aplicații din domeniul auto. Sistemele de ambreiaj, sistemele de transmisie și amortizoarele de torsiune marca LuK reprezintă de peste 40 de ani sinonimul noțiunilor de putere inovatoare, orientare spre client și calitate, care sunt înglobate în numeroase produse din grupul de forță al autovehiculelor.

Gama de produse de întreținere oferite cuprinde următoarele domenii: montare și demontare, ungere, aliniere și monitorizarea stării.

Catalogul de produse medias®, sistemul consacrat de selecție și consiliere, conține produsele de catalog INA/FAG în format electronic, precum și multe alte funcții suplimentare. medias® este disponibil online și ca variantă offline.

X-life reprezintă semnul distinctiv de calitate al unor produse deosebit de performante purtând mărcile INA și FAG. Acestea se caracterizează printr-o durată mai îndelungată de viață și de funcționare, care rezultă din coeficienții mai mari de încărcare dinamică față de standardul anterior.

O serie de instrumente de calcul moderne susțin selecția lagărelor și documentația. Cu software-ul BEARINX® este posibilă modelarea și calcularea tuturor lagărelor, arborilor complecși, precum și a sistemelor de arbori, până la transmisia completă. Acest program este disponibil și ca BEARINX®-Online prin internet.

Programul de calcul Mounting Manager de la FAG reprezintă un ajutor util la selecția montajului corect al lagărelor.

Algerea lubrifiantului adecvat este de asemenea parte a acestei consultanțe cuprinzătoare. Dintr-o multitudine de lubrifianți, Schaeffler a dezvoltat împreună cu Arcanol un program propriu de vaseline pentru rulmenți.

Importul datelor de proiectare în propriul sistem CAD este posibil prin colaborarea cu firma TraceParts. Desenele 2D și modelele 3D pot fi găsite în portalul "TraceParts online".

Oferta de școlarizare a firmei Schaeffler înlesnește dobândirea unor cunoștințe vaste în domeniul rulmenților, al ghidajelor liniare și al lagărelor de alunecare. Aceasta acoperă nevoile de informare și de cunoaștere ale angajaților din cele mai diverse domenii de activitate. Astfel angajații cu orientare tehnică, dar și cei care se ocupă de partea economică a întreprinderii, vor găsi posibilități adecvate de școlarizare.

 
 

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Sunt de acord