Noțiune de căutare

Cerințele sunt mari, iar timpul de nefuncționare costă.

Perioadele lungi de funcționare și costul total scăzut al deținerii autovehiculelor sunt priorități principale pentru companiile care operează parcuri de vehicule și cele de transport.Activitatea de transport rutier are nevoie, prin urmare, de parteneri profesioniști, care să ofere soluții demne de încredere.Și aici intervenim noi:gama noastră largă de componente și soluții de reparație, special destinate autovehiculelor comerciale grele, nu vă oferă numai produse de o calitate de echipamente originale.Soluțiile noastre inteligente prelungesc intervalele dintre lucrările de service și reduc perioadele de nefuncționare a vehiculelor.Aceasta sporește gradul de utilizare a autovehiculelor și reduc costul total al deținerii acestora.

Transmiterea optimă a puterii, chiar și în condiții extreme

Portofoliul nostru cuprinzător pentru grupul motopropulsor al autovehiculelor comerciale conține tot ce este necesar pentru o reparație profesionistă.De la soluții de reparație pentru sistemele de ambreiaj și până la componente ale cutiei de viteze, oferim produse făcute să funcționeze optim împreună.

Sistemul de ambreiaj

Produsele noastre pentru grupul motopropulsor constituie soluția ideală pentru cerințele specifice ale autovehiculelor comerciale grele.O remarcabilă calitate și durabilitate determină un timp mai scurt de nefuncționare și o distanță parcursă de autovehicul mai mare, reducând în final costul total al deținerii autovehiculului.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

Cutia de viteze

Componentele noastre fiabile pentru cutia de viteze reprezintă soluția ideală pentru o reparație profesionistă a cutiilor de viteze de pe autovehiculele comerciale.Odată montate, ele asigură o transmitere optimă a puterii, în condiții de sarcină mare.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

O durată mai lungă de viață și mai puține vibrații

Soluțiile noastre fiabile pentru reparația motoarelor autovehiculelor comerciale nu îmbunătățesc numai confortul și dinamica de conducere a autovehiculelor, dar reduc considerabil și consumul de combustibil, lungesc intervalele de întreținere, precum și durata de viață.

Transmisia auxiliară față (FEAD)

Amortizarea optimă în transmisia auxiliară față este asigurată de componentele noastre fiabile ale transmisiei prin curea pentru autovehiculele comerciale.În ciuda condițiilor de funcționare sub sarcină mare determinate de motoarele autovehiculelor comerciale, componentele noastre reduc vibrațiile în transmisia auxiliară și prelungesc durata de viață a pieselor din jur ale motorului.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

Confort îmbunătățit la conducerea autovehiculului și o funcționare lină a șasiului

Soluțiile noastre de reparație pentru șasiu asigură o îmbunătățire a dinamicii de conducere, chiar și la autovehiculele comerciale mari.În ciuda greutății mari, ele ajută la transmiterea optimă a puterii de la grupul motopropulsor la drum.

Rulmenții de roată

Rulmenții noștri durabili de roată rezistă fără nicio problemă la condiții grele de exploatare sau drumuri proaste, îmbunătățind totodată manevrarea autovehiculelor.Ansamblurile premontate, ca FAG SmartSET sau FAG RIU, reduc timpul necesar pentru montare și garantează niveluri maxime de fiabilitate.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

Diferențialul

Lagărul pinionului și suporturile diferențialului pot absorbi și compensa forțele care apar în timpul funcționării autovehiculelor comerciale. Ele asigură o transmitere optimă a puterii, o funcționare lină și un confort sporit la șofat.Prin natura lor rigidă, acestea ajută la împiedicarea deteriorării roților dințate și la evitarea unor reparații ulterioare.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

Publicaţii și Stânga

Sunteți în căutare de broșuri, ghiduri de montaj sau informații referitoare la service?

Către portalul pentru ateliere service auto www.repxpert.com

Vreți să verificați autenticitatea produsului dvs.?

Către Verificarea autenticității

Sunteți în căutarea piesei de schimb potrivite de la LuK, INA sau FAG?

Către Catalogul online

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare