Noțiune de căutare

REPXPERT – Întotdeauna punem serviciile pe primul loc

Vă așteptați să beneficiați de servicii competente – demne de încredere și dintr-o singură sursă?Atunci ați nimerit la locul potrivitCu noi, profitați de peste 40 de ani de experiență în domeniul componentelor auto aftermarket. Principala prioritate pentru noi este să vă oferim cele mai noi informații și contact direct cu specialiștii noștri în aftermarket. Primiți servicii tehnice complete legate de produse și soluții de reparație de la mărcile noastre LuK, INA, FAG și Ruville, toate sub un singur nume:REPXPERT.

Disponibil oriunde non-stop

Servicii cu un simplu clic cu mouse-ul. Prin portalul nostru pentru ateliere auto, aveți acces rapid și ușor la toate serviciile și informațiile tehnice. Pe lângă videouri de montaj, informații service și broșuri tehnice, catalogul online TecDoc, cu toți producătorii de autovehicule, este de asemenea disponibil aici pentru dvs .Veți găsi și gama noastră completă de scule speciale și seminare de instruire tehnică. Pe scurt, tot ce vă trebuie pentru activitatea zilnică este aici. Vizitați-ne portalul online www.repxpert.com.

REPXPERȚII noștri vă arată cum se face

Ați vrut întotdeauna să știți cum să economisiți timp la înlocuirea unui ambreiaj dublu uscat? Atunci participați la unul dintre numeroasele seminare tehnice pe care vi le oferim prin REPXPERT. REPXPERȚII noștri cu înaltă calificare vă arată, în sesiuni de instruire activ-participativă teoretică și practică, tot ce trebuie să știți despre produsele și soluțiile noastre de reparație, precum și despre modul corect de a folosi sculele noastre speciale. Întregul conținut al instruirii pe www.repxpert.com.

Pentru ca să te prinzi cum stă treaba

În ziua de azi, multe reparații se pot face cu greu într-un mod profesionist, fără o sculă specială. Sculele noastre speciale făcute la comandă vă oferă o soluție optimă la această problemă. Ele sunt special concepute pentru a îndeplini cerințele din atelierele voastre auto. Cu ele, montarea si demontarea pieselor, sau diagnosticarea defecțiunilor, este rapidă și ușoară. Am adunat pentru voi întregul nostru portofoliu, precum și informații detaliate despre modul în care să le folosiți și instrucțiuni video, în www.repxpert.com.

Pentru cei care au nevoie de informații detaliate

Informații tehnice vaste sunt disponibile pentru dvs. pe portalul nostru online www.repxpert.com. Aici obțineți mai mult decat informații specifice producătorului de la partenerul nostru TecAlliance privind reparația și întreținerea (RMI). Propria noastră echipă de editori tehnici lucrează de asemenea la noi conținuturi – creând ghiduri de montaj, broșuri tehnice și informații service. Puteți urmări și multe videouri detaliate de montaj pe portalul nostru online. Puteți găsi și alte videouri despre produsele și soluțiile noastre de reparație pe www.youtube.com/SchaefflerREPXPERT.

Numărul la care să sunați când aveți nevoie

Preferați contactul personal? Nicio problemă. Nu trebuie decât să sunați la hotline-ul nostru gratuit pentru servicii tehnice și să cereți să vi-l dea direct la telefon pe unul din specialiștii noștri. Fie că este vorba despre identificarea pieselor, disponibilitatea produselor, duratele de livrare sau asistența pentru un montaj profesionist – personalul nostru de la centrul service știe totul despre toate mărcile de produse și segmentele, de la autoturisme, la autovehicule comerciale ușoare și grele și tractoare.

Centrul Service Schaeffler REPXPERT


Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare