Noțiune de căutare

Întotdeauna numărul unu în domeniu

O durată lungă de viață și o mare economicitate – ne-am conceput special gama de produse pentru tractoare, astfel încât să satisfacem cerințele agriculturii.Aceasta vă permite să vă gestionați terenul non-stop, într-un mod fiabil.

Amortizare eficientă a zgomotului și vibrațiilor

Gama de produse pentru grupurile motopropulsoare include piesa potrivită pentru orice aplicație imaginabilă.Soluțiile noastre de reparație nu vă oferă doar calitate de OEM – cu sistemele de ambreiaj și amortizoarele noastre, vehiculul este gata de utilizare.

Sistemul de ambreiaj

Produsele noastre pentru ambreiaj destinate reparării tractoarelor permit o conducere constantă și lină, asigurând amortizare la toate turațiile motorului.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

Amortizarea vibrațiilor de torsiune

Pentru grupul motopropulsor al tractoarelor, ambreiajele LuK asigură amortizarea vibrațiilor torsionale.Acestea sunt componente simple, robuste și durabile, care reduc zgomotul și vibrațiile din cutia de viteze.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

Durabilitatea și eficiența

Soluțiile noastre pentru tractoare permit repararea rapidă și necomplicată a sistemelor complexe ale motorului.Ele pot rezista chiar la sarcini mari și țin cont de cerințele tot mai mari privind durata de viață a motorului și dinamica de conducere a vehiculelor.

Transmisia auxiliară față (FEAD)

Componentele noastre inovatoare de motor asigură o funcționare mai lină și vibrații reduse în funcționarea transmisiei auxiliare.Aceasta, la rândul său, folosește componentelor din jur și contribuie la sporirea confortului la conducerea autovehiculului, precum și la prelungirea duratei de viață.

Pentru informații detailate referitoare la produs, vizitați www.repxpert.com

Publicaţii și Stânga

Sunteți în căutare de broșuri, ghiduri de montaj sau informații referitoare la service?

Către portalul pentru ateliere service auto www.repxpert.com

Vreți să verificați autenticitatea produsului dvs.?

Către Verificarea autenticității

Sunteți în căutarea piesei de schimb potrivite de la LuK, INA, FAG sau Ruville?

Către Catalogul online

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare