Noțiune de căutare

Electric Motors Raportează Starea Mentenanţei în Cloud

Compania olandeză de servicii industriale SPIT se bazează pe experiența companiei Schaeffler în ceea ce privește mententanța echipamentelor clienților săi. Compania se află într-un proces de tranziție de la măsurătorile regulate offline la măsurătorile continue online utilizând sistemul SmartCheck de monitorizare a situației, reducând astfel cheltuielile și costurile.

SPIT și Schaeffler combină cunoștințele domeniului specific cu experiența din domeniul monitorizării situației bazate pe cloud. În acest mod putem promova dezvoltarea produselor de servicii în cel mai bun mod cu putință.

Armin Kempkes, Vicepreședinte Industria Monitorizării Situației 4.0

Conectarea la Schaeffler cloud permite companiei SPIT să acceseze toți anii de experiență a inginerilor Schaeffler în domeniul analizei rulmenților și vibrațiilor, sub forma serviciilor digitale. Serviciul digital „CoditionAnalyzer”, de exemplu, oferă diagnostice automatizate cu privire la situația echipamentelor, analize aprofundate și generează mesaje text simple.

Datorită soluției oferite de Schaeffler, defecțiunile mecanice ale motoarelor electrice sunt prevenite în mod sigur. Pentru compania prestatoare de servicii, parteneriatul cu Schaeffler înseamnă mai puține vizite pe teren la client și planificarea anticipată a lucrărilor de mentenanță, crescând astfel eficiența și disponibilitatea echipamentelor.

Operatorii echipamentelor sunt notificați pe e-mail prin serviciul digital „ConditionAnalyzer” și pot accesa cu ușurință aceste notificări, de pe dispozitivele mobil.
Operatorii echipamentelor sunt notificați pe e-mail prin serviciul digital „ConditionAnalyzer” și pot accesa cu ușurință aceste notificări, de pe dispozitivele mobil.
Mark Ent, Director General SPIT
Mark Ent, Director General SPIT

SPIT și Schaeffler sunt partenerii perfecți în ceea ce privește monitorizarea situației bazate pe cloud, iar Schaeffler oferă produsele potrivite pentru a ne facilita dezvoltarea suplimentară. Experiența suplimentară a companiei Schaeffler creează o valoare adăugată reală pentru clienții noștri.

Mark Ent, Director General SPIT

Partajare pagină

Schaeffler aplică cookie-uri pentru asigurarea unei utilizări optime. Prin utilizarea în continuare a acestui website acceptați folosirea de cookie-uri. Mai multe informații

Acceptare